VINN SNUG RUG PLEDD

Sponset

I samarbeid med coolstuff.no , så er jeg så heldig og skal få lov å gi en av mine lesere muligheten til å vinne ett snug rug pledd. Rett og slett ett pledd med ermer. Jeg er så heldig og ha fått ett slikt pledd selv. Jeg har ikke fått brukt det noe særlig, men så langt er jeg veldig fornøyd. Det er godt og varmt, og enkelt å bruke. Det som er så genialt med dette teppet er at det en lomme foran. Der kan man for eksempel ha fjernkontrollen til tven oppi, eller noe annet som du selv føler for. Det er også veldig lurt å vaske pleddet før bruk, da det loer veldig når man får det. Du finner pleddet HER.

Coolstuff er en side med masse flotte produkter. Her har de litt av hvert for enhver. Mye kult, og så mye som er kjekt å ha. Ta gjerne en titt på topplistentil coolstoff HER. Kanskje du finner noe du liker?

Dette må du gjøre for å vinne:

1. Legge igjen navn og e-post i kommentarfeltet

2.  Det er ikke ett krav, men følg gjerne coolstuff på insta @coolstuffnorge

Jeg trekker en vinner førstkommende mandag, 8. januar 2018.

LYKKE TIL! 

Charlotte 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *