Vinn en hverdagslykke bok

Sponset


Boka heter “12 uker til hverdagslykke. Stress ned og og nyt øyeblikket”.  Boka er laget av Daniel Bergheim Botnmark som er utdannet psykolog. Han jobber til daglig med livsstilsendring og som idrettspsykolog. Dette har gitt ham erfaring i arbeid med endring, motivasjon og psykisk helse. Dette er hans første bok!

Hver dag i 12 uker skal man skrive 3 ting man er takknemlig for, hva man har gjort i dag og hva man har lært. Man kan være takknemlig for både store og små ting som har skjedd den dagen. Hva man har gjort i dag biten blir som en liten dagbok, og hva man har lært er hva man har lært i løpet av dagen. Det kan være litt vanskelig i starten, men det går seg til etterhvert. Boka er laget for at vi som ønsker å kjøpe den skal bli flinkere til å sette mer pris på de små tingene i hverdagen som vi kanskje ikke er vant til å tenke over som man blir lykkelig av. Det kan være at kaffen smakte ekstra godt i dag tidlig, eller at det var herlig med den lille gåturen man gikk på dagen i dag.

Hver uke får man også ett ukesoppdrag. Den første uka starter med at man skal si 3 ting man er takknemlig for.  Den andre uka skal man gjøre en god gjerning hver dag. Etter hver uke oppsummerer man hvordan uka har vært, og hvordan ukesoppdraget har gått. Det er også små illustrasjoner som man kan fargelegge. Hver uke er det også ett sitat!

Har du lyst til å lese mer om boka, så finner du mer informasjon om boka HER

I samarbeid med frisk forlag har jeg vært så heldig å få 2 slike bøker. En til meg selv, og en jeg skal dele ut til en av mine lesere. Jeg begynte å bruke boka på mandag, og jeg synes det er utrolig spennende å komme i gang med den. Synes det er litt vanskelig å skrive hva man er takknemlig for, og spesielt hva man har lært. Men jeg finner på noe å skrive ned til slutt. Jeg skriver alltid i boka på kvelden før jeg legger meg.

Jeg synes dette er en bok ALLE bør ha, for jeg tror den kan hjelpe mange mennesker. Jeg tror det spesielt kan hjelpe folk som sliter psykisk, for dette er en bok som får deg til å tenke. Tenke over positive ting, og om hva man synes har vært fint med dagen. Man glemmer kanskje de negative og destruktive tankene, og får fokus på noe annet. Jeg tror også dette er en bok for alle andre også. En bok hvor man kan bli mer bevisst på lykke i hverdagen. Små ting man ikke tenker over som betyr mer enn man kanskje tenker over selv. Rett og slett en bok alle bør ha!

Dette må du gjøre for å delta i konkurransen:

1. Lik lykkebok på instagram

2. Legg igjen navn og e-postadresse

Jeg trekker en vinner mandag 22. januar! 

Masse lykke til! Jeg gleder meg kjempemasse til å dele den ut til en av dere!

EDIT : KOMMENTARFELTET ER NÅ STENGT, DA KONKURRANSEN ER AVSLUTTET!

Charlotte 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *