Søndag – den kjedeligste dagen i uka

Nå må være noe med at man skal holde hviledagen hellig. Jeg hater søndager. Det skjer ingenting. Det er så stille overalt. Ikke det at det skjer så mye i ukedagene heller, men det skjer allikevel litt mer.  Det merkes at det er ferie, og lite å finne på. Alle er borte. Det er synd man ikke har råd til å reise på noe skikkelig ferie, men jeg prøver å ta en dag av gangen, og koser meg så godt jeg kan. Jeg må nok bli flinkere til å prøve å spare penger. Men det er ikke så lett når man har regninger og de vanlige månedsutgiftene fra før.  Man blir jo ikke akkurat rik av å få penger fra NAV.

I dag gjør jeg altså ikke en dritt. Jeg har lest litt bok, strikket litt, vært hos naboen og spist pizza og sett en film og ellers ingenting. Det blir nok bare å slappe av resten av kvelden før senga kaller. Merker jeg har vanvittig dårlig med energi om dagen. Veldig trøtt, og vil helst sove hele tiden.  I morgen skal jeg hvertfall sørge for å få gått meg en tur.

Håper du har en fin søndag! 

Charlotte 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *