Sommerferien er snart over

Jeg vet ikke om du husker det, men rett før sommerferien skrev jeg at jeg gruet meg. Jeg så for meg at sommerferien skulle bestå av at jeg og Nicklas bare ble sittende hjemme, men slik ble det altså ikke. Så feil kan jeg ta.

Vi har fått gjort MYE mer enn jeg så for meg. Vi har vært på Hadeland Glassverk, Tangen dyrepark, bjørneparken, lekeland og vi har fått badet masse. Vi var en tur på Onsakervika Camping på stranda å badet, eller så har det blitt mye bading i basseng i hagen.
Vi har også fått spist masse usunn mat, og spist en del is. Nam nam!

Rett før ferien var jeg så heldig å komme i kontakt med en mann som jeg nå dater. Har fått vært mye sammen med han i sommer. Han har 2 barn fra før. Fått hilst på de, og sammen var vi på setra som tilhører familien hans, og vi var på lekeland. Han er fantastisk på så mange måter, og jeg gleder meg kjempemasse til å bli bedre kjent med han.

Jeg og Nicklas har storkost oss kjempemasse i sommerferien. Vi har enda igjen denne uka igjen før Nicklas begynner igjen. Den skal nytes hos han jeg dater. Hver gang jeg drar fra han savner jeg han så masse, så nå gleder jeg meg til å se han senere i dag. De siste feriedagene skal nytes til det fulle.

Håper du har hatt en fin sommer du også! Du har kanskje sommerferie fortsatt?

En kommentar på “Sommerferien er snart over

  1. Ja, det overrasket meg ikke, at dere fant på masse gøy og gjøre.

    Vær positiv og kreativ, så kommer man langt. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *