Skjerp deg, Charlotte

Denne kommentaren fortjener å vises! Fikk den for ca en time siden, så jeg tenkte jeg skulle gi «Mona» ett skikkelig svar.

Det stemmer at jeg ikke har noe utdanning innen psykisk helse, men ernæring? Hvor finner du om mat på denne bloggen? Mulig jeg kanskje har delt noen middager eller slikt, men det er ikke det jeg deler ofte om. Det må da være lov å skrive om psykisk helse uten å ha en utdanning? Jeg skriver om psykisk helse, da jeg har slitt psykisk i mange år. Jeg deler mine erfaringer, og ting jeg lærer på veien etterhvert som jeg lever.

Så, Mona, om du ikke liker det jeg skriver. La være å besøke bloggen min!

En kommentar på “Skjerp deg, Charlotte

  1. Til Mona!
    Er det beskremmende (hva slags ord er det egentlig?) å uttale seg om et emne man ikke har doktorgrad i? En blogg er da ikke et oppslagsverk i fakta? Nei, er det noen som skal skjerpe seg så er det deg Mona!

    Trond Erik

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *