Poppy Planner

Jeg var så heldig å vinne en poppy planner på ett webinar som Gry Sinding hadde for en liten stund siden. Når jeg fikk den i posten, så ble jeg så glad.  Planneren er så utrolig søt og fin. Denne må jo være perfekt til alle bloggere for å planlegge hva man skal blogge om. Jeg skal ihvertfall begynne å bruke den, men har bestemt meg til å la den ligge til 2017 starter. Og det er jo heldigvis ikke så lenge til.  Inni finner du ukene under hver mnd.. En kalender uten datoer i. Du kan også kjøpe flere ting som du kan sette inni planneren din.  En utrolig søt bok som jeg gleder meg til å ta i bruk.

Poppydesign drives av ei dame som heter Vibeke Spigseth og Larsen.  Ei utrolig dyktig dame som har masse fint i butikken hennes.  Ta en titt på hjemmesiden hennes HER.

Charlotte 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *