Omelett til middag

Idag tok jeg og lagde meg en omelett til middag. Enkelt og greit! Men jeg hadde masse ting i omeletten, så den ble skikkelig god. Hadde egentlig planer om å spise fisk i dag, men det får bli i morgen.

Ingrediensene jeg brukte :
– 4 egg
– Litt purre
– Litt paprika
– 1 hvitløksfedd
–  Salt
– Pepper
– Ost
– Bacon i biter

Først så lagde jeg omelettrøren. 4 egg i en bolle sammen med en spiseskje fløte. Rørte eggene godt sammen. Kuttet opp purre, paprika og hvitløksfeddet Deretter krydret jeg dette med salt og pepper og rørte det godt i sammen. Så kuttet jeg opp baconet i biter, og begynte å steke det aller først. Deretter helte jeg røren i stekepannen, og strødde over med revet ost. Jeg tok den nok litt tidlig, så kunne latt den stå noen minutter til. Men god ble den uansett!

Hva spiste du til middag idag?

Charlotte 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *