Nye produkter til håret

Endelig kunne jeg kaste shampooen og balsamen som jeg hadde kjøpt på kiwi. Jeg puttet inn disse nye herlige favorittene som en veldig god erstatter.  Nå har jeg prøvd ut shampooen,balsamen og hårkuren i 2 uker, og jeg merker så utrolig stor forskjell på håret mitt nå enn før. Jeg skal være helt ærlig å si at jeg aldri har vært flink til å bruke gode hårprodukter til håret mitt tidligere.

Nå som jeg har begynt å selge skjønnhet og velvære produkter for nu skin, så måtte jeg bare kjøpe dette. Jeg har blitt mye flinkere til å ta vare på kroppen, og det å se bra ut. Ha gode produkter som fungerer, og ikke billigprodukter som er skikkelig dårlig.  Nå har jeg prøvd så mye fra nu skin, og jeg er så utrolig fornøyd med alt jeg har prøvd. Da blir det fort så mye lettere å anbefale produktene videre også.

Ja, til gode hårprodukter som gir næring, fukt og skinnende blankt hår ♥

Charlotte 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *