Nå er jeg tilbake

Puh, det har vært så utrolig mye som har skjedd. Bursdag, påskeferie og alt på en gang. Men nå er jeg tilbake for fullt igjen, og klar for å ta fatt på bloggingen igjen. Jeg hadde en kjempefin bursdag hvor jeg fikk mye fint. Blomster, penger, joggesko, pledd, servietter og ett kjøkkenforkle. Pluss at jeg var ute og spiste med familien. Jeg klager ikke ett sekund! Jeg har også fått meg jobb, og derfor har jeg litt å drive med fremover. Noe jeg setter utrolig stor pris på. Det er virkelig noe jeg liker å drive med, og tror det er noe som vil passe meg veldig bra. Jeg har ikke så lyst til å røpe hva enda, men jeg skal gjøre det senere.


I dag har jeg vasket kjøleskapet. Det trengtes virkelig. Og da mener jeg skikkelig vasking i alle kroker hvor jeg tok ut alt som gikk an å få ut derfra. Det nemlig stinka så fort jeg fikk opp døra inn der. Hadde en del gamle grønnsaker som lukta. Fysj!  Nå blir det å jobbe litt foran pcen en liten stund, så skal jeg lage meg middag. I dag blir det terteskjell med fiskepudding, amerikansk grønnsaksblanding og reker i hvit saus! Lettvint og greit!

Håper du har en fin tirsdag! 

Charlotte 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *