Magen har blitt stor

Det merkes at det går mot slutten. Magen blir bare større og større. Det blir tyngre, og magen klør. Halsbrannen kommer også mye oftere, og det er utrolig plagsomt. Det kommer og går hele tiden. Det er synd jeg ikke finner noe som funker, men sånn er det bare dessverre. Jeg bruker litt titralac, og det lindrer litt.

I morgen er det 3 uker igjen til terminsdato, 13 mars. Nå går det fort, og det er jeg glad for. Nå går jeg bare og venter på å bli ferdig. Drittlei alt som hører med graviditeten, så det skal bli godt å bli ferdig nå. For min del skulle jeg gjerne ha født i går, men jeg må bare holde ut litt til. Jeg merker at lillegutt er mye mer aktiv om dagen, og jeg kjenner sparkene veldig godt. Det er nok trangt for han inni magen nå.

Alt er klart her hjemme nå. Nå er det bare å ruge den siste tiden, og vente på at han skal komme til verden. Det blir en utrolig spennende tid fremover nå, og jeg er veldig spent.

Charlotte 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *