Lyst til å lage onlinekurs

Jeg har lenge ønsket å lage ett onlinekurs. Ett onlinekurs som skal være rettet mot de som sliter psykisk. Husker jeg startet på å forme kurset i desember, og nå frister det å finne det frem igjen. Jeg har funnet ett passende navn til kurset. Jeg ønsker at det skal hete «Bli en bedre versjon av deg selv». Synes det passer veldig bra til det jeg ønsker å formidle i kurset.

Jeg vil at kurset skal ha fokus på det å bli bedre kjent med deg selv som person. Kartlegge seg selv litt. Kanskje finne ut av noe som man ikke har vært klar over. Jeg tror at om man kjenner seg bedre, så er det også enklere å gjøre noe med psyken.

Håper å få onlinekurset mitt ferdig i løpet av 2020! Jeg jobber masse med det, og gjør alt jeg kan for at det skal bli så bra som overhode mulig!

En kommentar på “Lyst til å lage onlinekurs

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *