Hodepine herfra til h******

Bildet er hentet på pixabay.com

I de siste 3 dagene nå har jeg slitt med hodepine. Tror det har vært migrene. Det er helt jævlig, for å si det som det er. Ikke blir den borte heller. Orker nesten ingenting, og spesielt om kvelden blir jeg kjempe kvalm, og vil spy. Heldigvis har jeg klart å holde meg unna spyinga.

I dag var jeg hos legen. De trodde det var fordi jeg er så anspent i nakken, så de fikk ikke gjort noe. Han sa jeg skulle ta ibux og paracet. Som ikke hjelper! Dro på apoteket og kjøpte voltarol gel. Teste om det funker, og kan lindre litt. Har ikke helt trua. Har ikke tid til dette her. Vil helst bare ligge på ett mørkt rom å sove.

Satser på at det snart går over.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *