Har jeg ett kjedelig liv?

Hva skal jeg blogge om? Har jeg ett så kjedelig liv at jeg har ingenting å skrive om? Virkelig? For en måned siden ca hadde jeg så mye jeg ville skrive om, og nå finner jeg ikke igjen de punktene jeg skrev ned. Hvordan klarer dere blogge å skrive om noe hele tiden? Hvor henter dere inspirasjon fra? Jeg har jo ikke så spennende liv, men jeg føler allikevel en trang for å dele.  Enten så går det i møter liksom eller så sitter jeg på stolen hjemme og strikker, ser på tv eller er foran pcen. Iblant er jeg ute en tur og går tur. Men å blogge om dette hele tiden blir jo utrolig kjedelig i lengden da. Kanskje jeg ikke har behov får å blogge mer. Kanskje jeg bare må ta en pause. Men trangen blir der allikevel. Jeg har lyst til å blogge, men inspirasjonen ligger ikke der. Nå begynner jeg å jobbe på torsdag, og det gleder jeg meg til. Enda noe mer jeg kan fylle dagene mine med.  Men skrivelysten – den er nok borte en god stund til! 

Charlotte 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *