Halvveis i svangerskapet

Det er så rart å tenke på. Jeg er allerede halvveis i svangerskapet. Tiden flyr så utrolig fort. Synes ikke det er lenge siden jeg fant ut at jeg var gravid, og satt hos legen og var 7 uker på vei.  Nå er jeg 20 uker og 1 dag på vei. Jeg var halvveis i går. På fredag var jeg på ultralyd igjen, og alt stod bra til med lillegutt. Han hadde vokst siden sist gang. Dessverre ble det dårlig med ultralydbilder, for han lå med ryggen til og med ansiktet innover. Men det går helt fint. Jeg fikk jo ultralydbilder første gangen jeg var på ultralyd. Det beste er at alt er bra med lillegutt. Det er det viktigste for meg.

Jeg og mamma var og hentet klær, bilsete og litt diverse som jeg fikk av ei dame vi kjenner tidligere på kvelden i dag. Vi fikk sortert alle klærne jeg nå har fått tak i. Har funnet ut at jeg alt har masse klær, og ikke trenger så mye mer.  Det er mer andre ting jeg mangler og trenger. Jeg trenger såper, salver osv fra apoteket, håndkler, bleier og ammebh og innlegg. Mye er på plass, men det er jo en del som gjenstår også. Jeg merker at hormonene er på plass. Når jeg drev og hengte opp barneklær i sta, så begynte jeg å grine. Gleder meg så utrolig masse til å bli mamma. Det er noe jeg virkelig ser frem til.

Charlotte 

2 Kommentarer på “Halvveis i svangerskapet

  1. Jeg blir dessverre alenemor. Barnefaren har meldt seg helt ut! Men det går igrunn veldig greit. Ikke noe jeg får gjort noe med, dessverre.. Prøvd å snakke fornuftig, men det blir bare krangling. Har familie som støtter meg da ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *