Gruer meg til sommerferie

Hvert år går jeg å gruer meg til sommerferie. Det er godt med fri, og late dager. Men jeg blir så sykt misunnelig på alle som reiser på ferie, og så blir jeg sittende hjemme helt alene. Nå har jeg jo Nicklas å tenke på også, og jeg har ikke mulighet til å ta han med på ferie.

Med dårlig økonomi, og uten bil blir det vanskelig. Det ender alltid med å gå hjemme å kjede seg. Kanskje noen få små turer, eller så blir det å være innenfor de 4 veggene som vi gjør ellers.

Det er bare sånn det er når man har slitt psykisk i mange år, og ikke har noe utdanning eller jobb hvor man tjener penger. Det er jævlig surt.

Men jeg skal prøve så godt jeg kan å gjøre det beste ut av det. Jeg skal ikke ta sorgene på forskudd.

God sommer!

5 Kommentarer på “Gruer meg til sommerferie

 1. Kjenner igjen den. Men kjipt at det er sånn for deg. Ønsker deg alt godt fremover og håper du har mange gode dager i sommerferien ❤

  • Det er mye du kan gjøre uten at det koster noe. Ta deg en Skogstur, spør om noen kan låne deg en bæresele om du ikke har. Ta med matpakke. . Besøke venner, familie noen dager.
   Bruk fantasien, da finnet man noen løsninger, som kan gi en fin sommer

   Du et så tøff, at du takler dette.

   • Takk, Inger Johanne 🙂 Ja, er vel nok å finne på om man bare bruker fantasien 🙂

 2. Kjenner godt til det selv, bare jeg sliter med magesykdommen min da 😊 Men er ikke kjekt å bare gå rundt hjemme hele sommeren 😊 Men det er alltid noe å finne på hvis man er kreativ, noe jeg ikke er 😋 Hehe! Men stå på! God sommer ☀️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *