Fint og flott

Må alt være så perfekt og flott hele tiden? Jeg tenker på hjemme hos seg selv. Er det viktig at det aldri er en eneste hybelkanin å finne? Jeg tror nemlig vi kvinner stresser og har alt for mye fokus på hvordan det ser ut hjemme hos en selv. At det skal se så fint og ryddig ut til enhver tid. I en travel hverdag skal man gjøre sitt beste. Man jobber gjerne fulltid, har barn og det er alltid noe husarbeid som må gjøres hjemme. Vi kvinner har lett for å stresse, og jeg tror ikke det er sunt i lengden. Vi har lett for å slite oss ut.
Hvorfor ikke bare ta livet litt mer med ro? Det gjør ingenting om det ikke er pent og ryddig til enhver tid, men det trenger heller ikke se ut som ett bomba horehus. Men en mellomting er fintt. Er det litt rot, så er det bare ett positivt tegn på at noen bor der.

Jeg tror alle kvinner kan bli flinkere til å leve livet. Slappe av, og ta livet med ro. Heller bruke litt mer tid på å kose seg, og fokusere på litt andre ting i ny og ne. Ja, for det er faktisk helt greit å ha en hybelkanin eller ti.. Det er lov. De forsvinner jo ikke uansett. Er ganske sikker på at jeg har noen hybelkaniner her i leiligheten, men vet du hva? Det gjør ingenting! Jeg tar det når jeg orker!

Charlotte 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *