Endelig er kvalmen over

Jeg er så utrolig glad jeg nå ♥  Endelig har kvalmen gitt seg, og det er enklere enn det var å få i seg mat. Det ga seg på fredagen som var, og det er utrolig god følelse å kjenne på. Det var så utrolig slitsomt å kaste opp hele tiden. Nå har jeg spist ordentlig middagsmat i det siste, og det er godt. Jeg kan nok bli litt flinkere til å spise sunt, men jeg prøver nå så godt jeg kan. Nå er det bekkenløsning jeg sliter mest med om dagen, og det er ikke noe særlig.

Nå går jeg bare og gleder meg til fredag. Da skal jeg på sykehuset på ultralyd. Jeg er så spent. Håper alt står bra til med nurket, og at jeg får vite kjønnet. Har veldig lyst til å vite det, for da blir det litt enklere å kjøpe inn klær, og velge navn. Jeg tror det blir jente, men det er egentlig det samme. Det beste er jo at jeg får ett barn som er frisk, og som har det bra.

Nå skal jeg finne senga. Klokka løper fra meg i kveld. På tide med litt søvn nå.

Charlotte 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *