Egen yogakolleksjon

Reklame

Er det ei jeg ser opptil, så er det min tante. Hun er ett stort forbilde for meg, for hun tørr å satse. Nå har hun laget sin egen yogakolleksjon. Nå driver hun både miiego.no , og har sin egen yogakolleksjon. WOW,  sier jeg bare! Jeg er så stolt, og så misunnelig. Jeg har alltid drømt å starte noe for meg selv, men jeg finner liksom aldri min greie. Derfor får jeg heller nøye meg med å se hvor flink min tante er enn så lenge. 

Yogakolleksjonen hennes heter Samskara. Samskara er sanskrit og betyr «informasjonen vi lever på som former hvem vi gir oss ut for å være». Ønske med SAMSKARA er å inspirere deg til å søke under denne informasjonen mot den du egentlig er. Essensen i sjela di. Ønsker du å vite mer, så ta gjerne en tur innom nettsiden HER.

Ved bruk av rabattkoden «kjaerlighet», får du nå 20 % i rabatt. Gjelder ut februar.

Charlotte 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *