Dette visste du kanskje ikke om meg

♥ Jeg fikk mensen for første gang 8 august 2004 ♥

Husker jeg fikk mensen for første gang da jeg var hos bestefar og «bestemor» i Drammen. Jeg begynte å grine, og turte ikke si noe. Sa det til storesøstera mi, og hun ringte hjem til mamma. Og mamma ringte til bestefar. Glemmer ikke handleturen vi hadde på kiwi hvor vi måtte kjøpe bind. Det var så utrolig kleint, og jeg husker bestefar fortalte meg hvor vanlig og naturlig det var. 

♥ Hatt en blogg som het www.frksprek.blogg.no ♥

Haha, jeg må le litt. Jeg, sprek? Greit, jeg trente jo og var veldig aktiv da jeg var yngre. Jeg har både spilte håndball, fotball og danset. Men jeg følte meg alltid i dårlig form uansett. Når jeg trente ofte, og spilte håndball i helgene, så skulle man tro man kom i god form.. Men jeg følte hele tiden at jeg hadde astma. Synes alltid jeg har vært i dårlig form. Uansett hvor mye jeg har trent. Morsomt bloggnavn er det uansett.

♥ Jeg kjørte bil for første gang 21. juni 2010 ♥

Det er helt utrolig hva man får skrevet ned når man har dagbok. Jeg øvelseskjørte altså for første gang den dagen med mamma. Jeg tror det var på parkeringsplassen utenfor ungdomsskolen. 

♥ Var gravid i 2012 ♥
Jeg var gravid i 2012, men valgte å ta abort. Det var i den perioden hvor jeg ble gravid jeg slet mest psykisk. Derfor tok jeg medisinsk abort på Gjøvik sykehus. Det var utrolig vondt, og en opplevelse jeg ikke kommer til å glemme. 

Charlotte 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *