Betennelse i beinet

Nå synes jeg veldig synd på meg selv. Som alenemor ønsker jeg at kroppen skal fungere optimalt. Nå er jeg bare irritert pågrunn av at jeg har så vondt.

Var hos legen på torsdag, da jeg har hatt så veldig vondt, og haltet. Fått en kraftig betennelse, så nå må jeg gå på voltaren og bruke ibux gel. Jeg må også sitte så mye jeg kan i ro. Ble rådet til å bruke krykker også, men det er jo ikke så lett med en gutt på 15 mnd løpende i 100 rundt seg.

Håper jeg blir frisk fort, for dette er fryktelig kjedelig. Måtte visst regne med at det tok 3 uker. Så kjedelig, men jeg får bare ta en dag av gangen å gjøre det beste ut av det.

En kommentar på “Betennelse i beinet

  1. Huff så uheldig💕 krysser alt jeg har fir at det gpr fort å bli bedre🤞🏼🤞🏼

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *