Alle reiser til syden

Jeg er så utrolig misunnelig på de som har mulighet til å reise på ferie.  De som har mulighet til å koble av skikkelig, og bare reise bort.  Daglig ser jeg bilder hvor folk er i syden. Enten så ser jeg bilder hvor de soler seg på stranda, eller så spiser de god mat med noe godt i glasset.  Jeg blir rett og slett deppa av å se slike bilder. Selvfølgelig unner jeg alle å reise på ferie. Men når man selv ikke har råd til noe ferie, så klart blir man da misunnelig.. Veldig misunnelig.

Jeg har også lyst til å reise bort. Bort fra leiligheten, nyte sola og sommeren på en helt annen plass en akkurat her hjemme. Koble av og lade batteriene. Men jeg har dessverre ikke råd. Jeg er en slik naver som mange andre er.  Men jeg håper at jeg en dag får råd til å reise til utlandet jeg også. Jeg må også være ærlig om en ting. Det gir meg motivasjon til å finne meg noe å gjøre. Finne meg en jobb. Tjene mine egne penger.

Jeg sitter også og tenker på alle de som faktisk har det mye verre enn meg også. De som ikke har tak over hodet og som lever i de fattige strøk. De som ikke har mat på bordet. Takket være NAV kan jeg bo alene, og jeg får penger til mat. Denne muligheten har ikke alle, men det har jeg.

Jeg har bestemt meg allikevel for å prøve å gjøre det beste ut av situasjonen. Få til noen små turer hit og dit. Ikke sitte å deppe selv om jeg er sykt misunnelig på de som kan reise på en skikkelig ferie.

Jeg håper du har en nydelig sommer, og at du nyter ferien din. Enten det er hjemme, på hytta, i utlandet eller hvor du enn befinner deg!

Charlotte 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *