A Relaxing day

Hei kjære søte lesere!

Det har vært stille fra meg i dag på bloggen, og det må jeg bare beklage. I dag har jeg egentlig i grunn ikke gjort en dritt. Har vasket klær, og tatt ut av oppvaskmaskinen. Tror det er det eneste fornuftige jeg har gjort. Har også vært en liten tur på butikken da. Måtte ha meg noe å spise til middag i dag, så i dag ble det pølser og potetmos.  Jeg er ikke særlig sulten om dagen. Merker jeg spiser utrolig lite av gangen, men prøver å spise ofte. Jeg kjenner ikke noe særlig til den sultfølelsen om dagen, men jeg tvinger i meg litt mat. Kun fordi jeg har en gutt i magen. Han trenger jo næring.  Vil jo ha en gutt som er stor og sterk. Hehe! Eller så sitter jeg og strikker da. Var nesten ferdig med sokk nr 2 før i dag, men så klarte jeg å ødelegge alt og måtte rekke opp igjen. Starte helt på nytt. Heldigvis går det ikke lange tiden å strikke en ny sokk, så det går greit.

Nå skal jeg snart finne senga. Må bare ditt og må bare datt først. Jeg må strikke noen få omganger til. Noe av det beste jeg vet er å sitte seint på kvelden å strikke og se på tv. Det er så avslappende og deilig. Kobler skikkelig av, og er i min egen lille boble. Jeg legger meg nok før 02. Kanskje kl. 01?

Håper dere har hatt en fin start på uka!

Charlotte 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *