Tanker og meninger

Jeg har alltid følt meg annerledes

Jeg har alltid følt meg annerledes. Alltid følt meg spesiell på min egen måte. Jeg vet ikke hva som er så spesielt med meg, men vi er alle forskjellige på ulike måter. Ingen er like. Gudskjelov! Tenk om alle hadde vært som meg. Tenk så kjedelig det hadde blitt.

Jeg husker spesielt på ungdomsskolen. Da jeg ble mobbet. Jeg prøvde å forandre meg som person, men det funka utrolig dårlig i lengden. Det var på ungdomsskolen jeg begynte å røyke. Eller så har jeg aldri vært noe særlig opptatt av merkeklær eller sminke, selv om jeg er nok mer opptatt av utseende mitt nå enn da jeg var yngre. Jeg har enda ikke skjønt hvorfor mange bruker flere tusen kroner på dyre merkeklær. Det må være kvaliteten. Jeg kan skjønne det på kanskje noen visse plagg, men sånn generelt på hverdagslige klær trenger jeg overhode ikke en av de dyreste merkeklærne for å føle meg vel. 

Jeg er en person som alltid har likt å være mye alene. Jeg liker og kunne styre over min egen hverdag, og holde på med mine greier. Mange vil nok kanskje si jeg driver med mye rart, men jeg liker å utforske og teste nye ting. Spesielt med sosiale medier og lignende. Eller så kan jeg vel være såpass ærlig å si at jeg er ei jente som tenker mye, og grubler veldig mye over ulike ting. Det er derfor jeg har bloggen. For å dele mine tanker og meninger med dere. 

Er det noe jeg er glad for, så må det være at jeg er stolt av å være den jeg er. Jeg tørr å være meg selv, og jeg er trygg på min egen personlighet.  Det har jeg igrunn alltid vært.

Alle bør være stolte av å være den man er. Det finnes bare en av deg, og det er du som selv som må lære deg å godta deg for den du er. Gjøre det beste ut av det. Dessverre er det mange som sliter med dårlig selvtillit der ute, og det er så fryktelig synd. Men jeg kan også skjønne det på grunn av kroppspress, og slik samfunnet har blitt nå i dag. Alle er verdifulle på hver sin egen måte. Alle skal være stolte av seg selv, og akseptere seg for den man er.

Vær deg selv hele tiden! Det er det du kommer lengst med! 

Charlotte 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *