Tanker og meninger

Logg av

Jeg så på god morgen Norge i dag, og så at flere velger å logge av sosiale medier for godt. Det var 2 menn der. Han ene hadde vært uten sosiale medier i 1 år, og han andre hadde vært det i 7 måneder eller noe. Iblant så tenker jeg hvor godt det hadde vært og bare logge av alt som er. Bare slappe av, og tenke kun på meg selv. Men vi lever vi av sosiale medier i dag også. Tror de fleste kan kalle seg avhengige på ett vis, for det er sånn samfunnet våres har blitt. Vi kommuniserer via sosiale medier. Mange bruker det i jobbsammenheng også.

Jeg tror allikevel jeg skal ha noen dager dette året hvor jeg logger av sosiale medier i noen få dager. Kobler av, og bare fokuserer på mitt og det rundt meg. Tenk hvor godt det hadde vært med ett lite avbrekk iblant. Slutte å tenke på varslene som dukker opp på telefon. Kun benytte seg av SMS og av å ringe folk. Og kanskje rett og slett reise å besøke folk, og ikke ta kontakt først. Jeg tror faktisk dette er sunt, og at alle har godt av å logge av iblant.

Hadde du klart å logge av all sosiale medier for en liten periode? 

Charlotte 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *