Tanker og meninger

Jeg ønsker å hjelpe

Jeg klarer ikke stoppe å tenke på det. Hvor stor trang jeg har etter å hjelpe andre mennesker som sliter, og som har det vondt. Og jeg vet jeg ikke er alene. Jeg har sett, og lest det flere steder. Mange som sliter eller har slitt psykisk ønsker å hjelpe andre. Hjelpe de opp, frem og videre i livet.  Være ett forbilde. Dele erfaringer. Det er bra det finnes mennesker der ute som ønsker å gjøre en forskjell. Det å slite psykisk er noe mange gjør, og når man sliter psykisk, så merker man hvor jævlig det er. Man merker hvor lite man unner andre mennesker noe så vondt.

Jeg aner ikke hvordan jeg skal klare å hjelpe andre. Men jeg er veldig glad i å bli kjent med nye mennesker, og iblant skriver jeg med personer på nettet. Får vite om deres liv, og historier om hvordan de har det i sitt liv. Jeg har alltid synes at mennesker har vært spennende skapninger. Dømmer ingen ut ifra utseende eller oppførsel. Er mer sånn som liker å bli kjent med de selv, og heller finne ut av min egen oppfatning av dem. Etter mange år hvor jeg har chattet med personer på nett, så klarer jeg lett å lese hva slags person de er. Ut i fra hva de skriver. Man danner seg jo gjerne ett førsteinntrykk når man har en dialog via nett.

Uansett, nå rotet jeg meg litt bort.. Det var jo ikke mennesker innlegget skulle handle om. Det skulle handle om det å hjelpe andre. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre videre med dette. Kanskje må jeg få tak i en utdannelse, så jeg kan få hjulpet folk som sliter psykisk. Man er jo avhengig av en utdannelse nå i dag, men jeg tror også at man egentlig ikke behøver det. Jeg tror man kan få til mye med mye kunnskap og erfaringer også.  Jeg har jo lenge vært fasinert av gründerlivet, og det å starte for seg selv med noe. Kanskje er det rett og slett det jeg må gjøre. Skape noe unikt. Noe som skiller seg ut. Kanskje er det det å lage videoer hvor jeg deler erfaringer og tips som kan være det rette? Eller kanskje jeg må åpne en telefonlinje, hvor folk som har det vanskelig kan ringe meg?

Ikke vet jeg hva jeg skal gjøre, men noe lurt må jeg finne på….

Charlotte 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *