Hverdag

Hjemmestrikka klær

Er det noe som er utrolig kjekt, og ikke minst veldig godt å bruke, så er det klær som er strikket. Man får liksom aldri nok av det, og det er litt sånn personlig som kanskje ikke alle andre har. Varmt og godt er det også. Min sønn kommer til å bli skjemt bort med masse hjemmestrikket klær. I dagens pakkekalender var det strikka lue, votter og sokker til lillegutt. Jeg vet også at det er flere som har strikket til Nicklas, så han er utrolig heldig. Det er jo så gøy å strikke også.

Herregud, se da!! Det er så lite og søtt. På de er det små hjerter hvor det står “made with love” også. Han er heldig som har så snille mennesker som strikker til han. Han kommer ihvertfall ikke til å fryse, og det er det viktigste. Jeg driver og strikker en kjempefin lue nå. Øyeblikkelig ferdig. Driver og feller nå. Skal vise dere den når den er ferdig. Må lage dusk også før jeg får vist den. Har alt fått inn 2 bestillinger på slik lue, så det er artig. Gleder meg til vise dere den!

Er du glad i strikka klær?

Charlotte 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *