Hverdag

Julekalendere på TV

Jeg er som ei lita jente når julen kommer. Jeg må få med meg julekalenderne som går på TV. I år er det jo Jul i svingen på NRK. Jeg satt klistret til tven i går kveld og fulgte med. Jeg så også den nye julekalenderen på tvnorge som heter Jul i blodfjell.  Den var litt sær for min del, men jeg kommer nok til å fortsette å se den altså. Bare merker det blir en type homor som ikke helt treffer meg.

Men- ingenting er som de litt eldre julekalenderne som ikke har blitt vist på tven på lenge. Jeg ser derfor på jul i skomakergata og Amalies jul på NRK nett tv. Jeg synes de eldre julekalenderne er mye mer koselige å se på enn de nye. Kanskje fordi at det er de jeg forbinder med min oppvekst, da jeg var liten? Nei, de har sin egen kategori. Jeg er glad det ligger ute på nett.

Hvilken julekalender som har gått på TV er din favoritt?

Charlotte 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *