Hverdag

1 desember

Endelig er det 1 desember. Dagen startet tidlig for min del. Jeg stod opp 08.30 ca siden jeg hadde en avtale hos legen. Det var tid for ny B12 sprøyte igjen. Jeg dro, og fikk tatt den. Denne gangen var det litt vondere enn sist gang, men det gikk bra. På vei hjem igjen stoppet jeg innom rema 1000. Måtte bare ha meg ribbe jeg, altså! Så nå står ribba i ovnen, og jeg er veldig spent. Første gang jeg steker ribbe faktisk, så spent på om jeg får til å få sprø svor. Ribba blir nok stekt uansett.

Jeg har også fått pakket opp den første pakken i julekalenderen min i dag. Det var ett julekort og ett griseflax. Noe griseflax hadde jeg ikke. Bedre lykke neste gang.  Nå får jeg straks besøk av en kompis her, og så er det bare å vente på at ribba blir ferdig.  Jeg gleder meg til ribbe etterpå. Endelig desember ♥

Charlotte 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *