Hverdag

Svar på spørsmål

Hvordan har du det for tiden?
Jeg har det kjempefint for tiden! Formen er bra, og det er så utrolig godt. Plutselig blir det verre igjen, så jeg nyter svangerskapet og tar en dag av gangen.

Favroittsang?
Har egentlig ingen favoritter akkurat nå. Har hørt veldig lite på musikk i det siste! Men jeg hørte på en ny versjon av Jahn Teigen sin sang “det vakreste som fins” . Du finner den på spotify HER

Hva er din favoritt rett?
Biff med fløtegratinerte poteter. Er også veldig glad i hjemmelaget pizza og taco.

Hva gjør du på ellers?
Ukene varierer veldig fra uke til uke, men jeg jobber litt med å selge produkter via nu skin. Jeg jobber også litt som telefonselger hvor jeg selger blekk og kontorrekvisita for tonerweb.no. Eller så blir det en del strikking, være sosial med andre og turer til lege, jordmor osv. 

Hvilke blogger leser du?
Jeg leser egentlig ingen faste lenger. Det varierer veldig fra dag til dag. Men jeg leser på blogger hver dag, og kommenter gjerne litt når jeg først leser. Pleier å gå på forsiden av blogg.no , og bla meg nedover.

Hva gjør du på fritiden din?
På fritiden liker jeg å strikke, lese bøker, fotografere og skrive. Liker også å gå turer, og reise på cafe og drikke kaffe. Eller så liker jeg å være sosial med andre. Jeg er egentlig ei jente som er med på det meste, så lenge jeg blir spurt og har mulighet. Det er morsomt å finne på nye ting også! 

Nord-Odal, hva er din kobling der?
Jeg har bodd 2 år på Sand i Nord-Odal.  Hadde kjæreste der, så derfor jeg flyttet dit.  Vi var sammen og bodde sammen i ett år, og jeg bodde ett år alene. Men så bestemte jeg meg for å flytte hjem til Hadeland igjen! 

Charlotte 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *