Hverdag

Eva Solo

Etter at jeg så innlegget til Ida Wulff, hvor bordet var dekket med Eva Solo serviset, så ble jeg helt forelsket. Bordet til Ida var så utrolig fint dekket. Jeg bestemte meg for at dette måtte jeg sjekke ut, og jeg søkte opp Eva Solo på google. Jeg fant hjemmesiden deres, og jeg klikket meg inn. Jeg ble sittende å se på alle de ulike produktene. Wow sier jeg bare! Så utrolig mye fint altså. Akkurat nå så skulle jeg ønske jeg var rik. Da hadde jeg bestilt alt jeg synes er fint fra Eva solo rett hjem! Jeg har så vidt hørt om Eva Solo tidligere. Faktisk nevnte min farmor Eva Solo merket da jeg var på besøk på søndag.

Jeg tror kanskje dette er noe jeg vil ønske meg fremover, og samle på. Jeg ble jo forelsket fra første stund. Er det rart jeg sikler etter dette?

Har du noe fra Eva Solo? Hva synes du?

Charlotte 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *