Tanker og meninger

Nakenbilder spredt på nett

Dette er ett tema som nylig har blitt pratet om i forbindelse med Nora Mørk saken som har blitt omtalt på nyhetene. Jeg må bare si en ting først, og det er at jeg støtter Nora 100 % i denne saken. Nettopp fordi jeg har opplevd dette selv, og vet hvordan det er.

Nå skal jeg være såpass ærlig med dere!! Ja, jeg har hatt nakenbilder av meg ute på nett, og ja, jeg har vist meg naken på webcamera på diverse chatter. Men, det skjer ALDRI igjen! Nettopp fordi jeg oppdaget at noen hadde filmet meg, og som hadde lagt det ut på en nettside. Det hadde spredt seg raskt. Flere tok kontakt, og sa de hadde funnet både bilder og videoer av meg. Egentlig så brydde jeg meg ikke noe særlig om det der og da, for kropp er jo naturlig. Alle har jo sett en naken kropp før. Det er ikke særlig kult å se datter, kusine eller nær slekt naken på bilder som alle kan se. Eller hva?

Dessverre så er det alltid noen der ute som skal ødelegge. ALLTID. Jeg vet ikke hva disse personene tenker når de holder på slik, men noe er det. Hva er så kult å få tak i nakenbilder av Nora Mørk for eksempel?? Eller generelt en annen kjent person? Har dere ikke sett en naken kropp før? Alle har vel sett det?? Alle har vel sett pupper, fitte, rompe og pikk før? Det er helt naturlig med nakne kropper..

Hva tenker du som deler nakenbilder av andre kvinner på nettet med andre du ikke kjenner? Hvordan ville du selv ha følt på det om jeg delte bilder av deg? Tenk om jeg fant ut noe om deg som ødela karrieren din? Som gjør at du mister jobben, eller tenk om jeg finner ut at du er utro mot kjerringa, og deler det med hun?  Prøv å tenk deg selv hvordan  det ville vært hvis du hadde vært i samme situasjon. Ikke særlig kult, eller hva?

Og det er en ting som plager meg! Jeg vet det har vært en sak om det tidligere, men hvorfor klarer ikke politiet å stenge ned slike nettsider… Da tenker jeg spesielt på en nettside som kaller seg annonib. Du finner nettsiden HER..  Ett eksempel på en nettside hvor det fort blir spredt nakenbilder av jenter!

PS. Pass på jenter! Vær forsiktig med hva dere legger ut, og sender til andre!
Det skulle ikke ha vært lov med slike sider her i Norge!! Gjør noe da!! Ikke bare sitt å se på!!

Charlotte 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *