Hverdag

Saturday

Det er ikke så lenge siden jeg stod opp her. Jeg la meg altfor seint i natt, og da sover jeg mye lenger dagen etter. Men det er godt. Hatt noen netter hvor jeg har sovet så vanvittig dårlig, så nå er jeg glad jeg sover godt igjen. I dag har jeg ingen spesielle planer. Skal snart en tur på butikken å handle litt, eller så blir det bare å slappe av her hjemme i dag.  Er en del jeg har lyst til å se på på tv i kveld.  Jeg liker å følge med på håndball når det er, og det er jo kamp i kveld. Herrene. Norge spiller mot Frankrike. Den kampen må jeg bare få med meg.  Har ikke helt bestemt meg om jeg skal se på finalen i stjernekamp eller om jeg skal se skal vi danse. Liker egentlig å se på begge deler. Mulig jeg tar opp skal vi danse, og ser stjernekamp. Jeg heier på Adam Douglas!

 

​Har du noen spennende planer i dag?

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *