Tanker og meninger

Oppnå drømmene sine

Jeg har så mange drømmer. Så mye jeg har lyst til å oppnå, men jeg er ikke tøff nok. Det blir bare med tanken. Jeg hater å gå ut av komfortsonen. Liker best å være der jeg føler meg trygg. Hvordan skal jeg da klare å utvikle meg som person? Hvis jeg ikke skal våge å gå i de ukomfortable situasjonene.  Jeg må jo utfordre meg litt. Det er ikke alltid jeg har en god nok konkret på hva jeg skal gjøre heller – der har jeg ett problem.

Jeg drømmer jo blant annet om å skrive bok, bli Coach og jeg har lyst til å hoppe i fallskjerm. Jeg har lyst til å reise til Australia og Paris. Det er liksom så mye jeg har lyst til. Skal det aldri bli virkelig? Hva må egentlig til? Jeg føler at livet mitt til nå har vært basert på uventede handlinger som har dukket opp underveis i livet. Ingenting av det har vært planlagt overhode, men så må man jo bare gjøre det beste ut av det der og da. Det gjelder jo med oss alle. Alle møter oppturer og nedturer her i livet, Man må bare prøve å gjøre det beste ut av det.

Jeg tror jeg må bli flinkere til å følge hjertet. Stå på, og gjøre det jeg brenner for. Men så dukker opp ett nytt problem opp igien – og det er at jeg kan endre tankesettet ganske fort. Finne nye interesser og andre ting jeg ønsker å satse på. Dette kan skje ganske fort. I det ene øyeblikket vil jeg jobbe med mennesker, og hjelpe dem. Tenker da på det å være Coach. I det andre øyeblikket så finner jeg på noe annet som virker spennende.  Satse på fotografering for eksempel. Også går det en stund så endrer den meninga seg helt totalt. Da kan jeg ha funnet noe annet igjen som virker kjempespennende, og som jeg vil finne mer ut av. Det er liksom ikke faste ting jeg klarer å ha fokus på. Jeg er mer en person som ønsker å variere, og gjøre forskjellige ting.

Nå skal jeg uansett konsentrere meg om en ting jeg alltid har drømt om – nemlig det å bli mamma. Nå er det svangerskapet og guttungen som venter som er i full fokus. Endelig blir i hvert fall EN av mine drømmer til realitet.

Charlotte 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *