Hverdag

Friday

For en fin og rolig fredagskveld jeg har hatt alene. Jeg har spist god mat, og bare kost meg masse med tv titting og avslapning. En typisk fredag – med andre ord. Ulempen med å lage så god mat er at jeg blir så fort mett, men da har man rester til senere. Eller så har jeg drevet og strikket litt også. Akkurat nå strikker jeg en altfor stor sokk. Er ikke helt fornøyd, for jeg tror jeg tar opp maskene på sidene feil når jeg driver med hælen. Det blir nemlig noen hull som jeg da må tette med nål og trå. Og det skal jo ikke være nødvendig.  Heldigvis skal jeg til farmor i morgen, så hun kan gi meg ett kurs. Jeg får bare strikke en liten sokk mens jeg sitter der, så hun får vist meg det. Jeg skal nemlig knekke den koden med å strikke sokker med hæl nå. Det har jeg bestemt meg for.  Jeg spiste faktisk dessert i kveld også. Sjokoladepudding. Det er ikke ofte jeg kjøper dessert til å ha etter maten, men det går an en gang iblant.

Nå skal jeg se ferdig senkveld med Thomas og Harald, så tror jeg at jeg skal legge meg etter det. Merker jeg er sliten og trøtt.

Charlotte 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *