Hverdag

A cup of tea

I dag våknet jeg opp til regn, og det var kaldt på stua. Måtte få fyr i ovnen, og finne meg en kopp te her.  Har enda ikke fått helt varmen i meg, men det begynner å hjelpe på nå. Måtte til og med finne fram Kari Traa ullsokkene mine. Jeg fryser alltid på føttene. Må nok strikke meg ett par sokker snart. Har egentlig nok prosjekter å lage nå. Driver og strikker noen julegaver, og litt diverse. Morsomt med hjemmelagde julegaver.

Skal etter hvert ut i regnet også. Må en rask tur på butikken. Er ikke helt klar for det enda, men heldigvis har jeg ingen store planer i dag. Kun være hjemme og ta det med ro. Jeg sitter alltid med noe i hendene mine. Broderer litt også iblant. Prøver å bli ferdig med en duk jeg begynte på for mange år siden hos farmor. Har også tenkt til å brodere pakke julekalender til barnet mitt også. Det har jeg hatt når jeg var liten. Synd at ting blir borte hele tiden. Må bli flinkere til å ta vare på ting.  Tror mye ble borte da det var en del mus på loftet hos mamma for lenge siden. Da ble mye kastet. Jeg skylder på det jeg!

Hvordan er været hos deg? Hva gjør du i dag?

Charlotte 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *