Hverdag

I love nu skin

Helt siden slutten av mai har jeg brukt produkter fra nu skin jevnlig. Jeg blir enda overrasket over hvor raskt man ser resultater. Og herregud så mange gode produkter jeg har blitt glad i. Mine favoritter er tannkremen og ansiktsmasken som du ser på bildet over. Det er også veldig mange andre produkter jeg har blitt glad i. Jeg har rett og slett blitt mer opptatt av å ta vare på huden. Både innenfra og på utsiden.

Denne fotkremen her har jeg også blitt veldig glad i – og jeg vet at den er veldig populær. Passer både for unge og eldre! Du ser fort endring om du har veldig tørre føtter, og smører denne på. Jeg bruker denne fotkremen 2-3 ganger i uka.


Jeg tror jeg har verdens beste jobb som selger så gode produkter. Jeg er nemlig opptatt av kvalitet, og da betaler jeg gjerne litt ekstra.  Så lenge jeg vet at det funker, og de er gode, så er det gull verdt ♥

Charlotte 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *