Graviditeten

Bekkenløsning er noe dritt!


17 uker på vei

Åhh fy flate. Det er så vondt. Hvordan i huleste skal man overleve dette her da? I morgen må jeg få ringt legen. De svarer jo tydeligvis ikke på sms tjenesten dem har. Jeg har så vondt i rumpa og nederst i ryggen. Ja, egentlig hele ryggen. Føler meg stiv som en stokk. Merker smertene ganske godt. Det beste er å ligge rett ut i senga. Håper på å få kommet meg på apoteket på Gran snart, så jeg kan få kjøpt meg bekkenbelte. Må bare finne noen som kan kjøre meg. Alle jobber og er opptatte på dagtid, så det er en utfordring. Jeg får så vondt i beina hvis jeg går langt også. Kanskje jeg bare må få tak i krykker? Jeg leste om bekkenløsning på nett. Da var det bekkenbelte og eventuelt krykker for å avlaste beina litt som kunne hjelpe. Det som også kan hjelpe er å få henvisning til fysioterapeut, kiropraktor eller akupunktur. Bare håper jeg kan bli kvitt disse smertene på ett vis, for det er ikke noe godt.

Nå sitter jeg og ser på mandagsklubben på tv Norge. Skal snart legge meg.

Hvordan har dagen din vært?

Charlotte 

One Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *