Graviditeten

13 uker

I dag er jeg 13 uker på vei. Tiden flyr altfor fort.  Jeg merker at jeg har fått bittelitt mage. Nå er den liten og søt. På mandag skal jeg til legen igjen, og det gleder jeg meg til. Synes det er så utrolig spennende. Formen min er veldig bra om dagen, men er mye trøtt. Godt å være kvitt den verste kvalmen, og slippe å kaste opp hele tiden. Jeg går egentlig bare og venter på at jeg kan reise på ultralyd. Gleder meg kjempemasse til det. Jeg har lyst til å vite kjønnet også.

Eller så skjer det ikke så mye her hos meg om dagen. I går var jeg på grilling med familien hos onkel. Vi var rundt 30 stk. Det var utrolig koselig. Jeg tar en dag av gangen, og tar livet med ro. Det regner mye om dagen, og det gjør meg enda mer trøtt.  Blir litt mye soving, men prøver å begrense det litt allikevel. Er som regel opptatt med noe på dagtid, og prøver å gå meg en tur hver dag. Er jo ikke bra å sove hele tiden.

Charlotte 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *