Ukategorisert

KONKURRANSE


I slutten av mai begynte jeg å selge skjønnhet og velvære produkter for nu skin. Så langt er jeg utrolig fornøyd med mange av produktene jeg har testet ut. Min favoritt nr 1 er tannkremen fra nu skin.  Jeg har tydelig merket forskjellig på tennene mine. De har blitt hvitere, og jeg føler meg ganske ren i munnen etter å ha brukt den. God smak.

Litt info om tannkremen:
✔ Ja, til hvitere tenner
✔ Fjerner misfarging på tennene
✔ Forebygger hull
✔ Inneholder ikke blekemiddel i den

Den lysner tennene litt hver gang du bruker den-uten at den inneholder blekemidler, og heller ikke såpe!
Den skummer derfor mindre, og holder plakk og belegg unna.

Lyst til å vinne?
Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar med navn og e-post! 

Trekker en vinner tirsdag 18.Juli.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *