Tanker og meninger

Nakenhet

Å være naken er helt naturlig. Alle er vandt med å se en pupp, lår eller underliv. Barn ser det tidlig. De ser foreldrene nakne, og det er jo helt greit. Alle bærer en kropp. Kvinner er kvinner og menn er menn. Det å være naken burde folk ha gjort enda mer, og folk burde ikke synes det er så tabu og flaut. Hvorfor er det ikke greit å sole seg naken i hagen? Tenk om naboen ser deg. Tenk om de ikke liker det, men det de ser en kropp og kroppsdeler de garantert har sett før. Når sola skinner som mest har jeg mest lyst til å ligge naken, for å unngå skiller på kroppen. Men jeg tørr ikke. Tenk om naboen ser meg!! Hvorfor kunne ikke nakenhet i slike situasjoner være greit? Man er jo naken i sitt eget hjem og hage.  Jeg synes kropp er fantastisk. Det er naturlig. Alle er forskjellige. Noen er slanke, og noen har litt kilo ekstra. Hvorfor kan vi ikke bare akseptere det, og godta det? Hvis fru Hansen vil sole seg naken i hagen sin, så må hun da for pokker få lov til det. Hadde jeg vært naboen til fru Hansen så hadde jeg synes det var helt greit.

Nakenhet skulle ha blitt akseptert mye mer! 

Charlotte 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *