Tanker og meninger

Å sette av tid til familien

Jeg kom plutselig til å tenke på det. Hvor viktig familie faktisk er. Hvor mye vi glemmer familien midt opp i en travel hverdag. Hvor lite som skal til for å vise at vi bryr oss om hverandre. At vi alle bør sette av mye mer tid å tilbringe tid sammen med de nære og kjære. Du vet plutselig ikke når de er borte. Borte for alltid.

Jeg blir så redd når jeg hører mine besteforeldre har vært dårlig. Blir de så syke at det går mot slutten? Dør de i dag, i morgen om en måned eller ett år? Det er det ingen som vet. Det kan plutselig skje. Derfor har jeg bestemt meg for at jeg skal bli flinkere til å ta kontakt med besteforeldrene mine, og besøke de mye oftere. Det betyr mye for meg selv, og det betyr mye for dem. Jeg har lenge tenkt på om jeg skulle bruke hver søndag til å ringe rundt, og ha det som en dag hvor jeg setter av tid til dem. Spesielt de eldste i familien. Men det er like mye verdt å ta vare på all familie man har.

Jeg tror at det å sette av familien å besøke hverandre er noe vi alle kan bli flinkere til. Midt opp i en travel hverdag har man lett til å fokusere på seg selv, kjæreste/mann og barn.

Er du flink til å besøke din familie? Er dette noe du kan bli flinkere til? 

Charlotte 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *