Hverdag

Ny jobb med nye muligheter


Jeg var veldig usikker på om jeg skulle jobbe med dette. Skal jeg prøve å jobbe med dette enda en gang, men i nytt selskap, eller skal jeg ikke? Jeg hadde kun prøvd 1 produkt, men jeg hadde hørt så mye bra om mange andre produkter også. 

Jeg bestemte meg, og hoppet i det. Og jeg angrer ikke ett sekund. Frakta er MYE billigere enn det jeg tidligere drev med. Jeg har nå begynt å selge nu skin produkter. Og jeg har kommet ganske godt i gang til å være i startfasen enda. Tidligere drev jeg og solgte forever living produktene. Og ja, jeg skal ikke nekte på at de produktene er gode, men når frakta ble på 300 kr nesten hver gang, så ble det for dyrt for meg. Frakta til nu skin er MYE billigere, og det gjør at jeg har muligheten til å drive med det.

Ikke er det fullt så mange produkter å forholde seg til heller. Det er selvfølgelig mange, men allikevel litt mer oversiktlig.

Jeg har alltid drømt om å være min egen sjef, og bestemme selv når og hvor jeg vil jobbe. Jeg kan bygge ett team ut ifra mennesker jeg selv ønsker å jobbe med. Det gir meg friheten til å velge. Og med mål, og hardt jobbing så skal jeg klare det. Og jeg bestiller kun det jeg selger, og litt nye produkter. Gjør så jeg ikke går i minus, og det er veldig bra!

Jeg stortrives med dette allerede! Og er klar for å gjøre en innsats på veien videre! 

Charlotte 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *