Hverdag

Musikk uten en tråd når du skal trene

Musikk er ett must når man skal trene. Er du ikke enig? Uten musikk på øret så blir det kjedelig å trene. Hører man på litt musikk med litt fart i, så blir motivasjonen enda bedre til å fortsette. Musikk gir deg energi, og gir deg motivasjon til å fortsette treningsøkta. Jeg har vært så heldig, og har nå fått tak i en rabattkode til mine lesere på trådløse hodetelefoner fra miiego. Hvor du får 15 % rabatt. Jeg anbefaler virkelig disse hodetelefonene. Har sett ett par fra miiego, og er veldig fornøyd selv. Jeg har de nederst til venstre. Det gir utrolig god lyd på ørene. Det er også innebygd mikrofon på dem, så om noen skulle ringe deg under treningsøkta, så har du mulighet til å svare dem. Batteritiden er også veldig bra. De paret nederst til venstre har hele 11 timers batterikapasitet, og de nye til høyre har 8 timer.

Ønsker du å benytte deg av rabattkoden for å sikre deg noen nye trådløse hodetelefoner, så er rabattkoden: Charlotte17. Rabattkoden gjelder kun denne helgen.

Du finner de trådløse hodetelefonene ved å klikke her. 

Charlotte 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *