Tanker og meninger

Skaff deg gode rutiner i hverdagen

Ok, jeg kan kanskje ikke skryte på meg at jeg har hatt gode rutiner i det siste, da hele denne uken har gjort til at jeg ikke har gjort en dritt. Men det er utrolig viktig å skaffe seg gode rutiner i hverdagen, og klare å fullføre dem.

Har du ingen gode rutiner i hverdagen, så får du det heller ikke bedre med deg selv. Det hjelper ikke å sitte hjemme på ræva, og bare late som om alt er greit, og at ting skal bli bedre. For bedre blir det ikke av seg selv. Du må sette deg selv i sving, og skaffe gode rutiner som passer for deg. Har du ikke en jobb eller noe å gå til, så er det absolutt mulig å skaffe seg gode rutiner uansett. Sett av tid til å gå deg en tur, gode matrutiner og soverutiner. Både mosjon, mat og det med søvn er 3 viktige ting som man bør prioritere aller først. Jeg skjønner at dette kan være vanskelig hvis du sliter psykisk som meg, for jeg sliter faktisk med dette iblant selv. Sånn som nå. Jeg orker ikke gjøre noe, og har lyst til å sove bare. Men det nytter ikke. Jeg må ta meg sammen, og komme i gang igjen. I morgen er det på’n igjen. Det blir tøft, men jeg må. Hvis ikke så ender det nok med legebesøk og innleggelse i verste fall, og det vil jeg ikke skal skje.

  • Sett av tid til å gå en tur hver dag. Det er kanskje hardt å komme i gang, men du trenger ikke ta tiden. Bare gå deg en tur. Rør på deg, og når du er ferdig.. Ja, da føler du deg mye bedre.

  • Ha faste tider du spiser måltider på. Da får du i deg næring, og du vil ikke føle deg slapp. Uten mat og drikke duger helten ikke.

  • Legg deg til ett fast klokkeslett. Det samme når du skal stå opp. Senga kan være fryktelig god å ligge i, men tenk så mye du får ut av dagen hvis du ikke sover den bort.

3 enkle tips til hvordan du kan få gode rutiner i hverdagen. Jeg kommer tilbake til dette temaet senere!

Lykke til 🙂

Charlotte 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *