Hverdag

Jeg orker ingenting!

Jeg er så lat for tiden. Orker ingenting. Har bare lyst til å sove, og gjøre minst mulig. Jeg føler meg ikke deprimert eller noe, men jeg har bare lyst til å sitte hjemme å strikke og kose meg. Hvorfor er det sånn? Er det dørstokkmila som tar overhånd? Jeg føler meg så svak på den dørstokkmila. Den er ofte hard å gå over. Den er så ufattelig lang. Jeg skulle ønske jeg hadde en bil. Da  hadde det vært mye lettere å komme seg fram til det man har av avtaler. Det å gå 20 minutter til en togstasjon frister ikke i det hele tatt. Selv om det er godt å få seg en gåtur og litt luft også. Kanskje jeg bare må hoppe ut i det, og bite tenna i sammen? Men jeg vil ikke. Må jeg? Jeg har blitt så hjemmekjær. Elsker å sitte i godstolen med en kopp kaffe, og gjerne en røyk. Bare strikke og se på tv. Lese litt, eller sitte foran pcen og surfe på nett.  Er det tankene som bare tar overhånd? Kanskje må jeg endre tankesetting. ‘Jeg vil jo ikke akkurat gi opp nå heller, for nå er jeg så godt i gang. Men jeg kan vel få lov å være hjemme hvis jeg vil? Er det noe galt i det? 

Skulle så ønske jeg hadde en bedre økonomi. Da hadde jeg hatt en bil. Da kunne jeg ha betalt ned gjelda mi, og jeg kunne fått kjøpt mye mer av det jeg ønsker meg. Jeg tror ikke det er noe morsomt å være rik, egentlig. Da har man jo ingenting å jobbe i mot. Da kan man gi faen i å jobbe, men å jobbe er jo en viktig ting av hverdagen. 

Hvorfor er det så utrolig godt å være lat? Hvorfor er det så godt å sove? Er det fordi jeg tenker for mye. Jeg tror det har en sammenheng med min psykisk diagnose. At jeg trenger mye søvn, for jeg går rundt og tenker på alt mulig hele tiden.  Iblant kunne jeg godt ha tenkt meg å sove i 100 år.

Charlotte 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *