Hverdag

Lørdag 21.mars 2015

Jeg har valgt å dele noen utdrag fra dagboka mi, så du kan få ett innblikk i hvordan jeg har hatt det når jeg har slitt psykisk. Når jeg har vært på det verste, og vært veldig langt nede. For livet har vært tøft for meg, men jeg har det mye bedre nå i dag. Målet mitt er å kunne inspirere deg med og ikke gi opp. At det fortsatt finnes håp for alle som sliter psykisk. Det er lys i den andre siden av tunnelen for deg. Du må bare finne de positive tingene i hverdagen, og lære deg å sette pris på dem 


Utdrag fra dagboka mi:

Kjære dagbok! Det å være hjemme går ikke så bra. Det blir lite spising, lite drikke, og veldig dårlig med søvn. Jeg hadde selvmordstanker og drev litt med selvskading. Det endte til slutt med at jeg dro på legevakta igjen. Eksen min fulgte meg. Det ble innleggelse på døgnenheten på DPS igjen. Har startet opp med antidepressiva igjen nå også. Nå har jeg også fått sovetabletter. Jeg føler meg helt susete om dagen. Helt borte. Litt glemsk. Matlysta er fortsatt dårlig. Skjelver en del også. Det er plagsomt. Fikk skikkelig vondt i magen av grøten i sta. Fysj! Sliter en del med hodepine om dagen også. Tenker på så mye rart.

Charlotte 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *