Hverdag

Dagens ord

Dagens sitat får meg til å tenke litt. Det er viktig å bruke ord via å prate, og det å skrive. Og spesielt det å skrive er jo vi bloggere veldig flinke til. Det fikk meg også til å tenke på hvor viktig det er å bruke stemmeretten man har. Tørre å engasjere seg, og si ting man mener om ting. Vi lever jo tross alt i ett demokratisk land. Men har vi bloggere en slags makt med ordene vi bruker? Hmm.. Hvordan tolker du dette sitatet? Hva tenker du på når du leser dette?
Vi har vel en slags makt, for vi eier våres egen blogg, og vi bestemmer selv hva vi ønsker å publisere og ikke.


Hver dag leser jeg dagens sitat eller dagens ord. Kall det hva du vil. Jeg synes det er en koselig ting å ha. Det står mye fint, og andre ting jeg ikke alltid forstår. Men det gir meg litt boost i hverdagen på ulike måter.

Charlotte ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *