Hverdag

Jeg bare bestemte meg

Nå er det nok. Nå orker jeg ikke ha det vondt lenger. Nå vil jeg lykkes. Jeg vil få det godt med meg selv. Orker ikke dette ned i det mørke depressive hjørnet igjen. Jeg bare bestemte meg for at nå var det nok. Nå måtte jeg gjøre noe. Og det var når jeg flyttet inn i starten av desember 2016 i denne leiligheten jeg bor i nå. Jeg lagde en plan i hodet mitt. Når jeg nå får flyttet inn her, så skal jeg virkelig stå på. Jobbe med meg selv, for nå vil jeg få det bra med meg selv. Nå vil jeg klare å lykkes også. Etter mange år hvor jeg har hatt det tøft psykisk, og vært innlagt både her og der på psykiatrisk sykehus. Jeg har ikke lyst til å havne så langt nede i grøfta igjen, så nå skal jeg stå på. Nå må jeg stå på.

Hver dag er en liten kamp i seg selv, men jeg har fått det mye bedre med meg selv. Jeg har fått litt mer orden, og med god støtte fra hjelpeapparater som psykisk helse her i kommunen, DPS, hjemmesykepleien, familie og venner, så føler jeg at ting er mye lettere. Jeg har klart å senke skuldrene litt. Men allikevel har jeg utfordringer i hverdagen som jeg fortsatt jobber med. Jeg vet det er lang vei igjen å gå, men denne gangen gir jeg ikke opp. Og så lenge jeg har motivasjonen der, og selv ønsker det, så hjelper det masse. For alt er opptil meg. Det er jeg som må gjøre jobben. De andre er bare der for å støtte meg. Hverdagslige utfordringer jeg har kan være alt i fra å orke å stå opp, få i meg mat, komme meg ut ungangsdøra å møte opp på avtaler og det å orke å rydde.

Jeg er gjerne en person som utsetter ting til siste slutt. Må lære meg å gjøre ting med en gang, og ikke utsette det for lenge. Men jeg synes jeg har fått til mye på så kort tid, og jeg er stolt av meg selv så langt.

Jeg ville fortelle dette til deg, så du skal få ett innblikk i hvordan jeg har det. Jeg vil selvfølgelig dele mer etterhvert, for jeg vil gjerne dele dette med deg. Håper å inspirere deg om at du ikke må gi opp. At det fortsatt finnes håp for deg som for meg. Husk at du er BRA nok akkurat som du er 

Charlotte 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *