Hverdag

Lær mer om blogging i kveld – gratis

Hei alle sammen! Håper dere har hatt en fin dag så langt?

Har du hørt om Thomas Moen før? Det er han på bildet over. Thomas er han som startet opp blogg.no plattformen. Han har hjulpet mange bloggere. Blant annet Caroline Berg Eriksen aka fotballfrue + mange flere.. Nå jobber han jobber for United Influencers. Han holder en rekke kurs, og er veldig kjent i bloggverdenen.

Jeg tenkte jeg bare skulle tipse dere om webinaret han skal ha i kveld som handler om blogging. Jeg har vært med på det tidligere, men jeg har tenkt til å delta igjen i kveld. Det er klokka 20.00. Jeg synes det er ett veldig bra webinar. Du lærer de vanligste feilene vi bloggere gjør, og du lærer hva du kan gjøre for å bli en bedre blogger.

Har du lyst til å slenge deg på, så kan du melde deg på HER

Håper vi sees! 

Charlotte 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *