Hverdag

Tidlig oppe

I dag er jeg tidligere oppe enn jeg pleier. Jeg pleier som regel å sove til 9 eller 10 når jeg har muligheten. I dag stod jeg opp 07.30. Jeg skal nemlig ned på en aktivitetsgruppe nede på Lunner der psykisk helse holder til. Det en gruppe som heter tanker og refleksjoner hvor vi sitter og prater om ulike temaer. Det begynner klokka 09.30. Jeg har faktisk aldri vært med på det før, så det blir første gangen  idag. Jeg har bare hørt det skal være veldig bra, så veldig spent på hvordan det blir. Når det er ferdig går turen videre til Gran på møte på IPS angående jobb. Har ei jobbspesialist på IPS som hjelper meg å finne ut hva jeg kunne tenke meg å jobbe med. Håper virkelig jeg får jobbet litt snart. Jeg er skikkelig motivert for det.

Blogger senere når jeg har kommet meg hjem igjen.

Ha en strålende dag! 

Charlotte 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *